Muntenbeurs Tilburg


word gehouden in Hotel de Druiventros (Berkel-Enschot)


Wij kunnen voor u uw bestelling uit onze shop voor u meenemen naar dit evenement dit scheeld u ook in de porto kosten en het is veiliger, laat dit dan weten bij uw bestelling in onze webshop en geeft u aan betalen bij afhalen en vermeld u dit evenement in de extra tekst kollom .

Locatie:

Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot


Beurs data 2024:


28-01-2024
10-03-2024
12-05-2024
08-09-2024
24-11-2024


Toegangsprijzen zijn tijdafhankelijk om de drukte te spreiden:

Voor    9.00u = € 15,00
           9.00u = €  5,00
         10.00u = €  4,00
         11.00u = €  3,00
         12.00u = €  2,00
Vanaf 13.00u = € 1,00

EXPO Houten

****2024****

Verzamelbeurs FILANUMIS 2024 – Houten


20 april 2024 van 09:30 tot 16:00

Wij kunnen voor u uw bestelling uit onze shop voor u meenemen naar dit evenement dit scheeld u ook in de porto kosten en het is veiliger, laat dit dan weten bij uw bestelling in onze webshop en geeft u aan betalen bij afhalen en vermeld u dit evenement in de extra tekst kollom .

Op zaterdag 20 april 2024 slaan handelaren uit de Filatelie en Numismatiek de handen ineen. Deze dertiende editie draagt de toepasselijke naam FILANUMIS 2024. Op deze handelsbeurs zullen veel leden van de beide beroepsverenigingen NVPH en NVMH zich gaan presenteren. Ook de hier niet bij aangesloten handelaren zijn overigens van harte welkom. Ook wordt ruime deelname vanuit de ons omringende landen verwacht. Sinds enkele jaren ook een apart cluster met prentbriefkaarten binnen de afdeling filatelie.

De zaalindeling is opgesplitst in een afdeling munten-papiergeld en een afdeling filatelie-prentbriefkaarten (poststukken).  Hieronder een overzicht van de namen die op de deelnemerslijst staan.,

Kaartverkoop vooraf kunnen kaarten online worden gekocht, Koop hier je ticket   Restkaarten (+ 2 euro) worden vanaf een half uur voor opening aan de zaal verkocht, voor wie de aanschaf online niet mogelijk of niet gelukt is

Deelnemers Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten (publicatie ingaande maart):

Deelnemers Munten – Penningen – Papiergeld (publicatie ingaande maart):

Organisator WB Evenementen beschikt in de Expo Houten over een goed verlichte en makkelijk toegankelijke en grote zaal van bijna 3500 m2. De vele honderden meters tafel zullen gevuld zijn met een ruim en gevarieerd aanbod van de hier genoemde verzamelgebieden. Voor bezoekers zal er bij de vele stands voor ruim voldoende zitgelegenheid worden gezorgd. Direct naast de beurszaal bevindt zich een ruim restaurant welke beschikt over uitstekende horecavoorzieningen in de zaal zelf wordt ook een cateringpunt ingericht.

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met eigen vervoer (A27, afrit 29) goed te bereiken en er is voor de hal voldoende gratis parkeergelegenheid.

EXPO Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE 
Nederland


Oudjaarsbeurs Houten – 28 december 2024

28 december van 09:30 tot 17:00 uur.

29 december is LET OP afgelast. deze komt te vervallen.

Twee jaar later dan gepland werd in december 2022 de eerste editie van de Oudjaarsbeurs Houten georganiseerd. Op dit evenement waren zo’n 100 stands met postzegels, poststukken en  kaarten aanwezig met internationale uit België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Speciale beursuitgaven waren verkrijgbaar bij de stand van PostNL.

Een ander deel van de 5500m2 grote beurszaal was gereserveerd voor bijna 60 standhouders met alleen munten en papiergeld. Hier buitenlandse deelnemers uit België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Griekenland.

Deze 2022 editie werd door enkele duizenden verzamelaars bezocht en uiteraard krijgt dit evenement een vervolg met de Oudejaarsbeurs Houten 2023. Op donderdag 28 december 2023 is de beurs geopend 09.30 – 17.00 uur en op vrijdag 29 december 2023 is helaas afgelast. Kaartverkoop is online (meer info volgt later) en restkaarten (+1 euro) zijn aan de zaal verkrijgbaar. Op 28 december hebben bezoekers vanaf 9 uur toegang tot het gebouw.    

Op deze dag zal één zaal geheel gevuld zijn met postzegels en prentbriefkaarten (3500m2) de andere hieraan gekoppelde zaal is gevuld met stands die alleen munten, penningen en papiergeld aanbieden (nog eens 2000m2). Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

Deelnemende standhouders Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten (worden hier vanaf november 2023 gepubliceerd):

Deelnemende standhouders Munten – Penningen – Papiergeld (worden hier vanaf november 2023 gepubliceerd):

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Een directe busverbinding is er op doordeweekse dagen tussen Utrecht CS en NS Houten met buslijn 47 (Connexxion) en dan uitstappen pal voor de deur.  De beurslocatie (aan A27 afrit 29) beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid.


IBNS Papiergeldbeurs.

Zondag 30 Juni 2024.

Amrath-Hotel-Lapershoek
Mediapark-Hilversum


Op zondag 30 Juni 2024 wordt onze papiergeldbeurs weer gehouden op de inmiddels bekende locatie Amrâth Hotel Lapershoek, Utrechtseweg 16, 1213 TS in Hilversum.
U bent uitgenodigd!
Leden/bezoekers kunnen er terecht van 10:00 tot 16:00 uur.
We hebben weer een goed gevulde zaal met velen van jullie vertrouwde en betrouwbare papiergeldhandelaren en verzamelaars!
Entree voor IBNS-leden is gratis, voor niet-leden is de entree 10 euro.
Kosten voor IBNS lidmaatschap bedragen 25 euro per jaar en hiervoor ontvangt u meerdere keren per jaar ons verenigingsblad en gratis toegang tot onze beurzen. klik hier om lid te worden
Bij binnenkomst kunt u direct lid worden en hoeft u geen entree te betalen.
Tijdens de beurs is er ook gelegenheid om collecties te laten taxeren door de aanwezige handelaren en verzamelaars.
Tussen 12:00 en 14:00 uur worden alle aanwezigen getrakteerd op een hapje en drankje als dank voor jullie aanwezigheid namens onze vereniging!
We vragen iedereen om zoveel mogelijk mensen te informeren over de beurs om zo het bereik te vergroten.

Parkeren
Amrâth Hotel Lapershoek heeft een ruime, gratis parkeerplaats direct naast het hotel.

Openbaar vervoer
Amrâth Hotel Lapershoek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf station Hilversum Centraal of Utrecht Centraal neemt u de trein naar station Hilversum Sportpark.
Deze halte ligt op loopafstand van het hotel.
We hopen u weer te zien op de beurs!
Ook in 2024 staan wij weer voor u klaar om kennis te maken met u en om vragen te beantwoorden maar uiteraad kunt u ook op deze aangegeven datum uw bestellingen persoonlijk afhalen en betalen als u dat prettig vind.